TÄVLING: TO DIE FOR BIKINI

Dags att köra igång en tävling för er där ni själva får välja en valfri bikini från todiefor.se. För att vara med, läs här nedan ↓_DSC6203.jpg _DSC6202.jpg1. Följ @TodieforSwimwear på instagram eller gilla deras facebook-sida här.
2. Skriv en kommentar till detta inlägg när du följt någon av sidorna + vilken bikini du skulle vilja vinna och storlek.
3. Skriv med din e-post i kommentaren.
4. Tävlingen avslutas den 26 Juni. Vinnaren kontaktas via mail. Lycka till!

You may also like

109 Comments

 1. Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting
  a new project in a community in the same niche. Your blog provided us valuable
  information to work on. You have done a wonderful job!

 2. Följer både på instagram & gillar på Facebook sedan längee! skulle vara super kul att vinna sugar daisy:) storlek S i under & överdelen.

 3. Hej! Jag följer på instagram. Om det är så att jag vinner, skulle jag vilja ha hips dont lie, light pink och M i båda delarna!

 4. Hej! Jag följer på instagram. Om det är så att jag vinner, skulle jag vilja ha hips dont lie, light pink och M i båda delarna!

 5. Jag har gillat båda sidorna sen innan och skulle vilja ha bikinin som är på bilden i storlek M i underdel och L i överdel :) håller tummarna!!!!

 6. Jag gör ett försökt till då jag verkligen verkligen vill vinna denna.

  Förra sommaren fick jag inte bada en ända gång pga en jobbig graviditet. Inte ens i badkar! Vilket var väldigt jobbigt. Och de två tidigare åren har jag fått två sena missfall. Så nu när jag äntligen fått min lilla prins tänker vi passa på att bada mycket i sommar. Och då vill jag göra det i denna ursnygga bikini ( som jag inte annars har råd att köpa med två små barn och inte nån vidare hög mammapenning)
  Har haft så mycket otur nu de senaste åren hoppas att turen äntligen vänt ;)

  Skulle vilja vinna hips don’t lie – light pink storlek s i både underdel och överdel.

  Kram Jessica.
  871031 på instagram.

 7. Hej jag är såklart med och tävlar för vill så gärna ha en sådan fin bikini!!

  Om jag vinner så tävlar jag om en bikini “hips don’t lie set light pink
  Överdelen S
  Underdelen M

  Och har både följt och gillat på instagram och Facebook! Nu håller vi tummarna :)

 8. Jag är självklart med.

  Följer både på fb och instagram sen tidigare: Frida Bergner.
  Jag önskar gärna vinna bikinin Hips Don’t Lie Set i stl S på toppen och M på underdelen.

  Ha en fin dag/Frida B

 9. Hej! Jag skulle jättegärna vinna en Hips dont lie light pink, storlek S! Jag kämpar som tusan med träningen nu efter graviditeten och känner mig för dagsläget stolt över mig själv, så då är det klart man vill visa upp sig lite på stranden. Har dock inga bikinis som passar längre, och som 17 år och ensamstående mamma har jag en väldigt begränsad ekonomi så denna tävling kunde inte komma mer lämpligt. Följer på både instagram och Facebook =) Håller alla tummar och tår!

 10. Jag är med! Jag har nog varit med i hundratals tävlingar men har aldrig haft turen med mig. :-(
  Jag skulle vilja vinna modellen Sugar Daisy, storlek M i båda delarna. Jag följer på Instagram samt gillar på Facebook. Håller tummarna!

 11. Följer dem på instagram, skulle vilja ha “like an angel” i stolek M på toppen och S på underdelen. De är sååå fina, sjukt kul att få vinna en sådan :)

 12. Åh!! Så himla fina :D älskar den du har på bilden med gul spets så söt!! Vill vinna den i storlek S i båda delarna. Hade betytt jätte mycket för mig för har verkligen ingen råd att köpa någon ny i sommar :( sandmansmysans97@gmail.com

 13. Följer på indragen samt gillar på Facebook. Jag skulle vilja vinna hips don’t lie – rosa, storlek M i överdelen och storlek S i underdelen

 14. Hej!
  modell: Hips Don’t Lie
  storlek: L

  Älskar Todiefor bikinisarna och har varit med i hur många tävlingar som helst men har aldrig vunnit någon.. Hoppas jag vinner den här gånger! Kram!

 15. Hej! Gillat båda sidorna:)

  Skulle vilja vinna en trekantsbikini i rosa eller blått spelar ingen roll alla är så snygga

 16. Åh vad rolig tävling!!
  Jag skulle vilja vinna “Hips don’t Lie” i storlek S.
  Har gillat deras facebook sida så nu håller jag tummarna!

 17. Jag följer dem på facebook redan!
  Om jag vinner skulle jag vilja ha “thinking of you” i strl S. :)

 18. Följer både på Facebook och instagram, skulle vilja vinna ‘Thinking of you’ storlek S i båda! :)

 19. Hejsan tjejen!

  Jag följer @todieforswimwear på instagram, där jag heter @filippahalvarsson

  Jag vill hemskt gärna vinna en To Die For bikini. Drömbikinin är antingen en bikini från Triangl i Milly- Arizona sunset eller en från To Die For i Hips Don’t Lie i mörkrosa. Jag tycker det är ballt och snyggt att blanda ihop underkläder och badkläder lite. Som i Triangl’s Milly där man har en topp som liknar en balconette bh. Och i To Die For har man liksom använt sig av spetsen, (vilket är otroligt snyggt). Jag tycker inte Triangl har så himla mycket fint, därför är valet enkelt. Men det tycker jag To Die For har. Jag har länge gått och funderat vilken jag tycker passar mig bäst, antingen Summer Breeze eller Hips Don’t Lie. Jag har därför låtit min pojkvän valt bikini, eftersom jag haft sjuk beslutsångest och man vill ju som flickvän att han ska tycka om den. Min kille valde Hips Don’t Lie i mörkrosa, jag vill gärna ha storlek S på överdelen och M på underdelen.

  Kram Filippa

  Min mail: filippahalvarsson@hotmail.se

 20. Hej! ❤️

  Skulle älska att vinna en hips don’t lie – light pink, storlek xs på båda delarna:)

  (Gillar och följer på instagram och Facebook)

 21. Jag gillar dom på fb.
  Jag skulle vilja ha”A girl like me” i storlek S om jag skulle ha turen att vinna :)

 22. är gärna med gillar som My Thulin på fb följer som mythlin på instagram. om jag vinner vill ja ha hips dont lie i storlek s

 23. Hej!
  Jag har alltid viljat ha en to die for bikini men jag har inte råd med en, min enda chans att få en bikini är om jag vinner. Om jag vinner skulle jag vilja ha
  Hips dont lie M överdel S underdel

 24. Jag har följt dem både på instagram och gillat deras sida på facebook. Jag har haft otur när det gäller bikinis de senaste två åren och vill gärna hita den perfekta och jag tror att detta kan vara den. Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om ett hips don’t lie set, storlek S på överdelen och på underdelen.

  Min mailadress är:
  linnlarsson@live.se

 25. Följer @todieforswimwear på insta via namnet ovan. :)

  Skulle gärna vilja vinna:
  Miami Dream set
  Storlek S i bägge delar

  kram! :)

 26. Jag har följt @todieforswimwear på instagram och gillar även deras facebooksida!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna den mörkrosa “Hips don’t lie” i storleken:
  X-small på underdelen och Small på toppen! :)
  Bara att hålla tummarna nu.
  Ha en bra dag! :)

  Mail: nissen_hansson@hotmail.com

 27. Hej! Jag följer @todieforswimwear på Instagram, om jag van skulle jag gärna vilja ha ” Hips Don’t lie – light pink ” i storleken extra small i både underdelen och överdelen! Jag skulle blivigt väldigt glad om jag van! Tack i förhand:)

 28. Hej! Jag följer @todieforswimwear på Instagram, och om jag van så skulle jag vilja ha bikinin ” Hips Don’t Lie – light pink ” pch i storlek extra small i både överdelen och underdelen!

 29. Jag följer TodieforSwimwear på instagram. Om jag skulle ha turen vid min sida och vinna skulle jag vilja ha Gone To Cali – White i storlek medium. Jag har precis startat en diet där jag strikt följer ett kost och träningsprogram utav min PT, som belöning/sporre för att nå mina mål vore denna bikini perfekt. Att förhoppningsvis kunna bli nöjd med sin kropp och och få utstråla sig i denna bikini på stranden i sommar vore målpunkten. Har tidigare spanat in denna bikini och att nu få chansen att visa sig i den när mitt mål sakta men säkert närmar sig vore en ren dröm.

  Håller alla mina tummar och tår!

 30. Jag är med och tävlar. Är verkligen i behov av en ny bikini nu efter mitt andra barn. Jag vill vinna hops dont lie set light pink. Storlek s i både överdel och underdel.
  Håller tummar och tår. Vill verkligen ha denna. Men har inte pengarna att lägga på den nu när man har två små barn som växer och semestertider.
  Följer på instagram och gillat på fb. :)

  Kram Jessica.
  Insta:871031

 31. Hej! Gillade to die for sidan på fb, ska även gilla på instagram. Om jag vinner skulle jag vilja ha en vit rosa bikini :)

 32. swimwear hips don’t lie set
  över del i storlek medium
  Underdel i storlek smal/medium ❤️❤️❤️

 33. Hej!
  Följer deras instagram!
  Skulle gärna vilka vinna “Like an angel” Strl M i överdel och S i underdel.

  Kram och ha en härlig sommar! :)

 34. Jag är självklart med och tävlar, och om jag vann skulle jag vilja ha bikinin “Hips don’t lie” i storlek S på överdel och XS på underdel.
  Och gillar sedan tidigare :)

 35. Jag följer dem på instagram. :) jag skulle gärna vilja vinna denna underbara bikini! När man varit så flitig med träningen vill ma. Ju ha en vacker bikini att få bära upp den med! jag önskar den ljusrosa bikinin med vit spets! I storlek M. Hoppashoppashoppas!
  Min mail är: petra_magnusson_@hotmail.com.

 36. Hej! Jag har nu följt deras instagram-sida. Jag väljer Sugar Daisy Set – Yellow, i storleken S.

  MVH.

 37. Hejsan om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ‘Hips don’t lie’ i storlek s! Jag har länge velat haft den bikinis så att jag kan se snygg och trivas i bikini i sommar. Jag är under 18 år så jag får tyvärr inte beställa själv på internet och min mamma tycker att det är för dyrt och onödigt! Därför vill jag verkligen vinna den här super snygga bikinin!
  Kram Moa

 38. Jag är jätte gärna med och tävlar om en “hips dont lie” i storlek S! Har börjat följt dem på båda ställena också!

 39. Pingback: Gregory Smith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *