STOCKHOLM BEAUTY WEEK

Igår var jag för första gången på ett event i Stockholm som bloggare (Hur coolt?). Eventet heter Stockholm beauty week, och där presenterades det massa nyheter inom hudvård och skönhet. Vet inte vad jag ska säga mer än att det verkligen var jätte kul! Kul att få minlga runt, och få testa på nya produkter. Dessutom var my spraytan girl Sofie på plats med sin underbara spraytan som man fick testa på! Hann dock gå till mitt tåg innan alla stora bloggare som bl.a Kissie kom dit, men det var ändå en väldigt häftig känsla att bara få vara där. Jag är såå nöjd med dagen, och väldigt tacksam över att jag fick chansen att gå på det här eventet. Verkligen en upplevelse! ♥DSC_6420-2.jpg DSC_6445-2.jpg DSC_6428-2.jpg DSC_6430.jpg DSC_6471.jpg stockholmbeautyweekHär har Sofie sprayat halva modellen med spraytan för att man ska ske skillnaden. Helt amazing! Ni hittar spraytanen HÄR!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *