JULKLAPPSTIPS – DANIEL WELLINGTON

DSC_1265.jpg DSC_1270.jpg DSC_1280.jpgSom jag nämnde förut, så kommer jag dela med mig av några grymma julklappstips här på bloggen inför julafton. Så jag tänkte börja med att tipsa om Daniel Wellingtons klockor, som är en perfekt julklapp för både tjej och kille. Jag själv äger redan tre klockor, och jag har tidigare gett bort en klocka till min pojkvän i present. Dessutom har dem ett julerbjudande nu, där du kan köpa en klocka + extra band + den fina presentlådan. En perfekt julklapp med andra ord! Jag har även en rabattkod till er,  uppge “XMASANNIZ” i kassan så får ni 15% rabatt fram till 15:e januari, perfekt om ni nu ska köpa julklapp till någon.

// Daniel Wellington HÄR // 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *